Як позбутися негативної енергії в будинку: 5 простих способів і допомога кішки

Негативна енергія – це те, що не можна помацати чи побачити. Але вважається, що саме погана енергетика, яка перебуває у вашій оселі, може бути причиною невдач, проблем зі здоров'ям та фінансових збитків. Тому важливо вчасно її виявити та вигнати з дому.
Найчастіше негатив приносимо в дім ми самі – повертаючись з роботи у стресовому стані, влаштовуючи скандали з рідними, переживаючи через погані новини.
Про негативну енергетику може сигналізувати кішка
Кішки – дуже чутливі та спостережливі тварини, які відчувають енергетику на відстані. Якщо у дім зайшла погана енергетика, вони можуть почати вести себе незвично, що дає певні сигнали. Наприклад, це може бути голосне нявкання, агресивна поведінка, намагання кудись сховатись (до шафи, за диван тощо).
Як вигнати негатив з будинку
Спеціалісти в області езотерики називають декілька досить простих способів очистити енергетику в домі.
Соляна лампа
Якщо періодично запалювати в домі соляну лампу, вона не тільки прибиратиме негатив, але і покращуватиме якість повітря в приміщенні.
Кімнатні рослини
Варто мати в оселі кімнатні рослини, які вбирають погану енергетику і прикрашають інтер'єр. Найкраще для цього підходять драцена, алое вера, пальма і герань.
Провітрювання
Регулярні провітрювання приміщення дають можливість проникнути всередину свіжому повітрю, яке виводитиме накопичений негатив і освіжатиме енергетику.
Ритуал очищення
Для позбавлення від негативу можна провести ритуал очищення. Це може бути молитва, медитація, спалювання пахощів або ароматичної олії. Тут важливий не формат ритуалу, а те, що ви в нього вкладатиме.
Домашнє свято
Влаштування свята в домі у колі близьких – гарний варіант, завдяки якому позитивні емоції просто витиснуть з приміщення негативну енергетику.
Як знайти негативну річ в будинку
Не тільки погані емоції можуть бути причиною негативної енергетики. Іноді її джерелом виступає предмет, що раніше ввібрав в себе ваші або чужі негативні емоції.
Щоб відшукати, який саме предмет у вашому домі випромінює негатив, варто звернути увагу на такі ознаки:

предмет, заряджений негативною енергетикою, може викликати незрозуміле роздратування і просто чомусь не подобатись вам, навіть якщо це красива, зручна або корисна річ;
негативну енергетику можуть випромінювати старі предмети, які раніше належали комусь іншому;
джерелом негативу може бути предмет, якого уникає або лякається ваша кішка.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment